Hirdetés

Egy hazai zászló is felbukkant az Agymenőkben

|

Mindig is szerettük volna, hogy Sheldon Cooper saját kis műsorában, a Móka és Zászlókban egyszer sort kerítsen a magyar zászlóra is. Bár nem éppen azt mutatja be, az Agymenők legújabb részében mégis olyat mutat, amitől nagyot dobban a szívünk.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban pár napja jött ki az Agymenők legújabb része, bár az ottaniak most bizonyára nem érnek rá ilyenekre, elvégre meg vannak részegülve Trump győzelme miatt: valaki felejteni szeretne, valaki ünnepelni. A The Big Bang Theory pedig tökéletes lehet a feszültség oldására, elég megnézni az új videót. 

Hirdetés

A 10. évad 7. részében ugyanis Sheldon (Jim Parsons) és Amy (Mayim Bialik) a Móka és Zászlók (Dr. Sheldon Cooper's Fun with Flags) névre hallgató, különböző lobogókat bemutató kis műsorukban ezúttal Budapest zászlaja került sorra, ráadásul még egy ehhez kapcsolódó szóviccet is elsütöttek. Igazán kellemes meglepetés ez a hazai rajongók számára, odalent ti is megnézhetitek, hogy egészen pontosan hogyan is kapott helyet Magyarország a sorozatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.