Hirdetés

Alakul a Trónok harca előzménysorozata, ezeket a főszereplőket próbálják megtalálni

|

Már keresik a szereplőket a House of the Dragonhoz.

Hirdetés

Miután elkaszált egy másikat, az HBO mindjárt megrendelte a Trónok harca a Targaryen család históriájával foglalkozó előzménysorozatát, ami tehát már biztosan elkészül, és mintegy háromszáz évvel játszódik A tűz és jég dala történései előtt. A sorozatról nem sokat írtunk korábban, azonban az Entertainment Weekly értesülései szerint elkezdődött a szereplőválogatás, és azt is sejteni lehet, milyen főszereplőket próbál megtalálni a csatorna.

Hirdetés

Ez természetesen nem hasraütésszerű találgatás, George R.R. Martin A tűz és jég dalán kívül ugyanis 2018 novemberében kiadta Tűz és vér című kiegészítő írását, ami a Targaryen-ház történelmét foglalja magában, és a tervezett sorozat kimondottan ezt fogja feldolgozni. Habár a Targaryen család három évszázados pályafutása nem kevés mesélni valóval szolgál, a könyv alapján első körben a következő főszereplőket próbálják megtalálni:

  • I. Viserys király: a nép által szeretett ötödik Targaryen király, aki békés és virágzó uralkodást tudhatott magáénak egészen haláláig;
  • Rhaenyra Targaryen hercegnő: Viserys király kijelölt örököse, egy sárkánylovas, aki Westeros első női uralkodója akar lenni felnőttként;
  • Alicent Hightower királyné: a király ambiciózus második felesége és Rhaenyra mostohaanyja, aki három gyermeket szült neki;
  • II. Aegon: Targaryen: Rhaenyra hercegnő fiatalabb féltestvére, aki vitatja nővére a trónra vonatkozó követeléseit, és aki kirobbantja a polgárháborút.

A rögtön tíz részes, egész évados megrendelést kapó House of the Dragon alapja tehát a Tűz és vér lesz, és Martinon kívül Vince Gerardis, Ryan Condal és Miguel Sapochnik látják el a produceri feladatokat, sőt utóbbi a pilotot és további epizódokat rendez majd. Az új sorozatot várhatóan 2021-ben veszik fel, úgyhogy csak 2022-ben lesz képernyőn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.