Hirdetés

Alakul az új Shyamalan film színészi gárdája

|

Egy ismert és egy kevésbé ismert arc is csatlakozott Dave Bautista mellé.

Hirdetés

Finoman szólva sem sieti el M. Night Shyamalan a következő filmjének, a Knock at the Cabinnek a készületeit, ugyanis a 2023 februári premierje ellenére idáig csak Dave Bautista kötelezte el magát a projekthez. Az elmúlt napokban a színészi stáb két új taggal bővült: a Harry Potter széria Ron Weasley-je, azaz Rupert Grint, valamint Nikki Amuka-Bird iratkoztak fel a színészek listájára.

Hirdetés

Rupert Grintet nem kell senkinek sem különösebben bemutatni, bár érdekesség, hogy ez már a második közös projektjük lesz Shyamalannal a Servant című sorozat után. Eközben Nikki Amuka-Bird az Időben is szerepelt, úgyhogy ő sem lesz teljesen újonc Shyamalan munkavilágában, ellentétben Dave Bautistával.

A két új színészen túl továbbra sem kerültünk közelebb ahhoz, hogy mégis miről fog szólni a legújabb Shyamalan-film. A rajongók leginkább a megjelenési dátumra vannak ráfixálódva, miszerint a 2023. február 3-ra kiírt premierdátumnak valami köze lehet majd a Knock at the Cabin eseményeihez. Valószínűleg majd az első trailerrel leszünk okosabbak.

Nektek tetszik a két színész castingja?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.