Hirdetés

Megvan a kapocs az Alien: Covenant és a Prometheus között

|

Ridley Scott végre felfedte, hogyan is kapcsolódik össze a két film. (Vigyázat, spoileres!)

Hirdetés

Ahogy közeledik az Alien: Covenant premierje, úgy tudunk meg egyre többet a sztoriról. Most épp a Las Vegas-i CinemaConon, a Fox színpadán mutatott be Ridley Scott egy eddig még nem látott felvételt, melyben a rendező végre lerántotta a leplet arról, hogy mi is történt a Prometheus két megmaradt tagjával, Elizabeth Shaw-val (Noomi Rapace) és az android Daviddel (Michael Fassbender), és hogy mi is a kapocs a két film között.

Hirdetés

Figyelem! Innentől spoileres infók következnek az Alien: Covenantről.

A felvétel azzal az űrhajóval kezdődik, amire a Prometheus végén a két túlélő felszállt. A hajó egyenesen a Tervezők otthonában landol, ahol több száz tervező gyűlik össze köszönteni a hajót. Ekkor azonban fekete bombák kezdenek hullani, bennük sűrű fekete folyadékkal, ami elporlasztja a Tervezőket. És miközben ez történik, a valahogyan új testet szerző David az alábbiakat mondja narrációban:

Az istenek eltaszították maguktól a kegyetlen, gyenge és mohó emberiséget. Egy kihalóban lévő faj, ami már csak az újrakezdésben bízhat. Szóval örökre elhagyják a Földet. Az erejük azonban csak illúzió. Nem érdemlik meg, hogy újrakezdjék. És én nem is hagyom majd nekik.

Bár még nem lett megerősítve, nagyon úgy tűnik, hogy emiatt válik a Tervezők bolygója lakhatatlanná tele xenomorph szerű lénnyel. Sajnos Elizabeth Shawt ezúttal sem látni a felvételen, így továbbra sem tudni, hogy mi történt vele.

Az Alien: Covenant május 19-én érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby és James Franco.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.