Hirdetés

Felfedték a következő Alien-film címét

|

Ridley Scott nem híve a totojázásnak. Máris bejelentette következő Alien-filmjének címét és terveit a franchise jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Még mindig hónapokat kell várni arra, hogy az Alien: Covenantre beülhessünk a moziban, de ez nem akadályozza meg Ridley Scottot abban, hogy előre tekintsen. Nagy reményei vannak a Covenant sikerében, és ezen felbuzdulva már el is árulta, hogy a következő epizód már az íróasztalon hever, sőt, címet is kapott.

Hirdetés

A következő rész hivatalos címe Alien: Awakening lesz, szabad fordításban Alien: Ébredés. Már a cím önmagában igen beszédes, de Ridley Scott ellátott minket bővebb információkkal is.

Lesz még egy rész mielőtt szó szerint és logika szerint is visszatérünk az [eredeti] Alienhez. Így állunk majd: Prometheus, Awakening, Covenant. De többet is tervezünk. Ha a mostani és a következő is sikeres lesz, akkor biztosan készítünk még három filmet.

Furcsa mód Ridley Scott megcserélte a filmek sorrendjét az interjúban, ami elég sok kérdést felvet. Előzményfilm akarna ez lenni a Covenantnek? Ezek szerint huzamosabb idő telt el a Prometheus és a Covenant cselekménye között? Vagy egyszerűen csak nyelvbotlás történt? Ami biztosnak tűnik, hogy az Awakening vélhetően szorosabban fog hozzákapcsolódni az 1979-es Alien történetéhez, hiszen ezután terveznek ahhoz visszakanyarodni. Ám újabb kérdésekre és egyben aggodalomra ad okot egy esetleges új trilógia lehetősége, melyről ennél bővebben még nem nyilatkozott. 

Persze ez még a távoli jövő zenéje és ki tudja, hogy a most 79 éves direktor mit tud ezekből megvalósítani. Először is várjuk meg a májust és vele az Alien: Covenant fogadtatását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.