Hirdetés

Állítólag kreatív nézeteltérések miatt csúszik Patty Jenkins Star Wars filmje

|

A pletykák szerint a Lucasfilm nem sokat tanult a korábbi rendezőikkel való csörtékből.

Hirdetés

Néhány napja kelt szárnyra a pletyka arról, hogy a Patty Jenkins-féle 2023-ra betervezett Star Wars-film, a Rogue Squadron különböző a forgatókönyvvel kapcsolatos probléma miatt került halasztásra. A minap viszont a The Hollywood Reporter egyik korábbi szerkesztője, Matthew Belloni egy a Disney belsős dolgaira alaposan rálátó forrására hivatkozva, további részletekkel igyekezett árnyalni, hogy mégis milyen problémák ütötték fel a fejüket az egyelőre határozatlan időre elhalasztott film körül.

Hirdetés

Belloni szerint a Lucasfilmnél valóban a Matthew Robinson által írt forgatókönyv minősége okozta az első törést, amit csak tovább tetéztek az olyan apróságok, minthogy Jenkins is kénytelen volt első kézből szembesülni a Lucasfilm legapróbb részletekre is kiterjedő mikromenedzselésével, mely nem igazán nyerte el a rendezőnő feltétlen szimpátiáját. Pláne azok után, hogy a Warnernél korábban egészen nagy kreatív szabadságot adtak neki a két Wonder Woman mozi dirigálása közben. 

A hasonló kreatív nézeteltérések egyébként egyáltalán nem ismeretlenek a Star Wars háza táján, hiszen az elmúlt években ennek volt köszönhető, hogy a Solo: Egy Star Wars történet eredeti rendezőpárosa, Phil Lord és Christopher Miller, valamint a Skywalker kora korábbi direktora, Colin Trevorrow is végül otthagyták a messzi-messzi galaxist. Jenkins esetében viszont a Deadline úgy tudja, hogy ez a szituáció egyelőre nem áll fent, mivel a rendezőnő továbbra is elkötelezett a Rogue Squadron iránt, így remélhetőleg a forgatókönyv kipofozása után tényleg semmi nem áll majd annak az útjába, hogy egy igazán jól sikerült, elsősorban az X-szárnyú pilótákra koncentráló, űrcsatákkal alaposan megtűzdelt Star Wars mozit kapjunk kézhez.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.