Hirdetés

Csúszhat a Wonder Woman rendezőjének Star Wars filmje

|

Néhány pletyka viszont úgy tudja, hogy a Lucasfilmnek máris van tartalékterve.

Hirdetés

Néhány napja már olvasni lehetett egy-két pletykát arról, miszerint Patty Jenkins (Wonder Woman, Wonder Woman 1984) tavaly bejelentett és 2023-ra datált Star Wars filmje, a Rogue Squadron különböző produkciós problémák miatt nem fogja tudni tartani az eredetileg kitűzött premier dátumát. Tegnap a The Hollywood Reporter exkluzív értesülésekre hivatkozva lényegében megerősítette a híreszteléseket a Rogue Squadron csúszásáról, aminek okai közt Jenkins szoros időbeosztását említik, ám a Star Wars News Net további nyomozása szerint a Matthew Robinson (A holnap határa, Szerelem és Szörnyek) által írt forgatókönyv borzasztó állapota is közrejátszott a halasztásban.

Hirdetés

A Star Wars News Net kiemeli, hogy Robinson szkriptjét a film tavaly decemberi bejelentése óta eltelt időben már többször újraírták, viszont ennek ellenére az továbbra sem került olyan formába, hogy a Lucasfilm zöld lámpát merjen adni a forgatásnak. Természetesen a Lucasfilm hivatalosan egyelőre nem reagált a lapok értesüléseire, ám elképzelhető, hogy a november 19. és 21. között megrendezésre kerülő D23 expón tiszta vizet öntenek a pohárba a projekt sorsát illetően.

Mindezek ellenére nem kizárt, hogy 2023-ban decemberében így sem maradunk Star Wars film nélkül, amely a pletykák szerint nem máshol, mint a mai napig rendkívüli népszerűségnek örvendő Régi Köztársaság korszakában játszódhat. A pletyka alapját erősíti a Buzzfeed News még 2019-ben napvilágot látott írása, ahol arról értekeztek, hogy a többek közt a Viharszigetet és az Alita: A harc angyalát író Laeta Kalogridis 2018 tavasza óta egy a Régi Köztársasággal kapcsolatos projekten dolgozik. A Ziro.hu cikke megjegyzi, hogy Kalogridis projektre valószínűleg nem a jól ismert videojátékokat fogja adaptálni, hanem inkább csak inspirációként tekint rájuk, hogy egy nagyrészt teljesen eredeti történettel tudjon előállni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.