Hirdetés

Állítólag új Skywalker kora utáni trilógia fejlesztésén dolgoznak a Lucasfilmnél

|

A Rey által megújított Jedi Rend kerülhetne a történet középpontjába.

Hirdetés

Bár úgy tűnik, hogy a Lucasfilm és a Disney megpróbál mostanság ismerős vizeken maradni, és az eredeti trilógiához köthető sorozatokkal (The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, stb.) fenntartani a Star Wars világának báját, egy bennfentes információ szerint a stúdió nem mondott le róla, hogy a megosztóra sikeredett új trilógia történetét folytassák.

Hirdetés

A Vanity Fair megbecsült munkatársa, Joanna Robinson kotyogta el a The Ringer-Verse podcastben, hogy arról értesült, hogy a Lucasfilmnél már egy új trilógia fejlesztésén dolgoznak, mely a Rey (Daisy Ridley) által feltámasztott és megújított Jedi Rend történetét mesélné el. Természetesen azt is hozzátette, hogy ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ebből bármi is meg fog valósulni, hiszen elmondása szerint egy egész stadiont meg lehetne tölteni azokkal az ötletekkel, melyeket végül kukázott a Lucasfilm.

Az elmúlt évek múltfókuszú projektjei után mindenképp érdekes fejlemény ez a mostani, hiszen finoman fogalmazva sem volt egyöntetű siker a 2015-ben indított új trilógia, és annak karakterei sem örvendenek olyan népszerűségnek, mint az eredeti stáb tagjai - vagy akár Din Djarin (Pedro Pascal) Mandalorianje. Talán a Lucasfilmnél azzal számolnak, hogy az eltelt évek megszépítik az új trilógiát is, mint az sokaknál bekövetkezett az előzmény trilógia esetében. Akárhogy is, nem valószínű, hogy Rey Jedi Rendje a közeljövőben fog saját filmeket kapni, hiszen jelenleg még a nosztalgia meglovagolása a trendi a Disneynél.

Ti örülnétek, ha a Skywalker kora eseményeit folytatnák egy új filmtrilógiában?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.