Hirdetés

Amber Heard tagadta a pletykákat, hogy máris lecserélték volna az Aquaman 2-ben

|

Szóvivője egy közleményében cáfolta azokat a híreket, miszerint a színésznőt már újra is castingolták volna.

Hirdetés

Miután ítélet született a Depp vs. Heard között hetekig tartó perben, megjelentek azok a hírek, miszerint a színésznőt teljesen kivágják, megvágják a jeleneteit, újracastingolják a már leforgatott Aquaman 2-ből. Hogy mi lesz végül a színésznő jövője a DCEU-ban még nem tudni, a rengeteg korábbi pletyka ellenére azonban még nem vágták ki az Aquaman és az elveszett királyságból, és nem is castingolták újra a karaktert.

Hirdetés

Erről a színésznő szóvivője beszélt nemrég, aki a Variety-nek és a The Independentnek is elmondta, hogy "a pletykaáradat ugyanúgy ömlik, mint az első naptól kezdve - pontatlanul, érzéketlenül, és kissé őrülten". Ezek a híresztelések mindössze két héttel azután ütötték fel a fejüket, hogy jogerős ítélet született a Depp vs. Heard közötti perben. Ráadásul ugyanezen a héten szólalt meg először nyilvánosan egy interjúban a per óta Heard, amelyben többek között a per hatásairól, az őt ért megítélésekről, valamint Johnny Deppről is beszélt.

A Warner Bros. hivatalosan még nem kommentálta az ügyet, mindenesetre gyorsan döntést kell hozniuk, hiszen az Aquaman 2. része jelen állás szerint 2023. március 17-én debütál a mozikban, és már javában folynak az utómunkálatok. Ezért is tűnnek furcsának a hírek, hogy a Warner ennyire közel a premierhez lecserélné a film egyik fontos karakterét. Pláne, hogy ha tényleg így tesznek, akkor vélhetőleg ismét el kell majd tolni a filmet, amit egyszer már megtettek: eredetileg idén decemberben került volna a mozikba.

De még ha Heardot újra is castingolnák, az sem lenne olyan egyszerű dolog, mint néhány párbeszédes jelenetét lecserélni. A víz alatti harci jelenetek kulcsfontosságú részét képezik a franchise-nak, és Mera az első részben szinte az összes nagy akciójelenetben részt vett, ez pedig valószínűleg a folytatásra is megmarad. Lényeg a lényeg, remélhetőleg hamarosan tényleg pont kerül az ügy végére, és kiderül, mi lesz a karakter, és a színésznő sorsa.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.