Hirdetés

James Wan nem mond le az Aquaman spin-offjának ötletéről

|

Ha nem is a DC berkein belül, de más filmjében még újrahasznosítaná a korábbi terveit.

Hirdetés

Valószínűleg még a kvízekben jártas olvasóink is meglepődnek azon, hogy idáig egyetlen DC képregényfilmnek sikerült megugrania az egymilliárd dolláros bevételt, ezt a mérföldkövet pedig a James Wan által rendezett Aquaman érte el. A film lendületét a Warner Bros. egy folytatással és egy az Árok szörnyeire fókuszáló spin-off történet berendelésével akarta meglovagolni, ám utóbbit végül 2021 áprilisában elkaszálták.

Hirdetés

James Wan a ComicBook.com-nak osztotta meg meglátásait az elmeszelt projekt kapcsán, és azt is kifejtette, hogy egy jövőbeli filmjében még akár vissza is köszönhetnek a mélytengeri szörnyek.

"Figyeljetek, úgy érzem, hogy akármi jut eszembe, akármit csinálok, ha végül nem használjuk fel azt az ötletet, az még nem jelenti azt, hogy ne inspirálódhatnék belőlük egy másfajta formában. Ez igazából az én nagy problémám, hogy annyi ötlet jut eszembe, hogy értelemszerűen nem használhatom fel mindet egyszerre. Úgy mondanám, hogy az összes különböző ötletem és gondolatom csupán 20-30%-a kerül átültetésre a munkáimba, úgyhogy van egy fiókom tele ötletekkel, amikből valami más is születhet a jövőben."

Tekintve, hogy Wan nem akar végleg hátat fordítani a horrorzsánernek, ezek remek hírek, hiszen nagyon hiányzik a közelmúlt palettájából egy tengeren játszódó félelmetes horrorfilm. Amennyiben Wan nem unja meg teljesen a tengereket az Aquaman filmeknek köszönhetően, úgy jó eséllyel tőle kaphatunk egy hiánypótló alkotást ezen a téren.

Ti örülnétek, ha Wan pont az Aquaman horrorisztikus szörnyeit importálná egy különálló filmjébe?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.