Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - ezek lesznek a DVD és Blu-ray extrák?

|

Úgy tűnik, hogy a a jelenleg is zajló Disney Holiday Preview eseményről kiszivárgott néhány információ arról, hogy milyen extrákra számíthatunk az Amerika Kapitány: Polgárháború lemezes kiadásaitól.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháborút a Marvel Studios egy újabb óriási sikernek könyvelheti el, hiszen a kritikusok és a rajongók körében egyaránt népszerű Marvel-mozi immár a legnagyobb bevételű film 2016-ban a maga 1,147 milliárd dollárjával.

Hirdetés

A Polgárháború nagy változást hozott a műfajon belül, ahol kedvenc hőseink nem egy újabb világmegváltó szándékú rosszfiúval, hanem egymással néznek szembe. Emiatt sokan nem is Amerika Kapitány, sokkal inkább egy újabb Bosszúállók-filmnek érzik a rengeteg felvonultatott karakter miatt; aztán az újakról, Pókemberről és Fekete Párducról még nem is esett szó.

Nem csoda hát, hogy olyan nagy lelkesedéssel várja mindenki a DVD és Blu-ray megjelenést, melyekről a jelenleg is zajló Disney Holiday Preview eseményről szivárgott ki néhány információ, köztük a legfontosabb, hogy milyen extra tartalmakra számíthat a nem magyar ember:

- Egységben állunk, megosztva szétesünk - Az Amerika Kapitány: Polgárháború készítése - 1. & 2. rész - Egy sovány önkéntesként kezdte, majd a Föld leghatalmasabb hőseinek egy központi alakja lett. Kövesd Amerika Kapitány történetét és minden fontos pillanatát ami a Marvel Filmes Univerzumban történt ebben a teljes, vásznak mögötti áttekintőben, ami egy fontos része a Marvel világának.
- Amerika Kapitány: Út a Polgárháborúig - Fedezd fel az Első Bosszúálló lenyűgöző fejlődését, ahogy egy hű katonából fűszerezett, ellentmondásos hőssé válik, aki megkérdőjelezi a hatóságot.
- Vasember: Út a Polgárháborúig - Tony Stark útja sem volt kevésbé epikus vagy átalakító, mint a barátja és szövetségese, Steve Rogersé.
- Tárd ki az elméd: Doktor Strange - Exkluzív Sneak Peek - Színfalak mögötti és azon túli jelenetek, ahogy Doktor Strange megteszi utazását a nagy vászonra.
- Audiokommentár Anthony és Joe Russo rendezőkkel és a forgatókönyvírókkal
- Bakiparádé
- Törölt és bővített jelenetek

A felhozatal nagyon jónak ígérkezik, a kérdés már csak az, hogy a hazai megjelenés - ami a szeptember vége és október eleje közötti időintervallumba tehető - milyen extrákkal fog szolgálni ezek közül. Ti megveszitek a magyar nyelvű DVD-t vagy inkább külföldről rendelitek szívesebben a nagyszabású tartalom kedvéért?

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.