Hirdetés

Az Amerikai Istenek alkotói kiszállnak a sorozatból

|

Bryan Fuller és Michael Green összetűzésbe került a show produkciós cégével.

Hirdetés

Akik megszerették Neil Gaiman Amerikai Isteneit, azoknak most van egy kellemetlen hírünk. Bryan Fuller és Michael Green alkotópárosa, akik többek között a Hannibalért is felelősek, úgy döntöttek, hogy még a második évad megjelenése előtt elhagyják a szériát. Erről a két mester a napokban értesítette a színészeket és a stábtagokat.

Hirdetés

A szakadás oka nem más, mint egy pénzügyi vita a két alkotó és a FreemantleMedia produkciós cég között. Fuller és Green növelték volna a sorozat költségvetését, ami epizódonként kb. 10 millió dollárt jelentett volna. A részletekről sokat nem tudunk, de az biztos, hogy a sikertelen tárgyalás miatt döntöttek a kilépés mellett. A távozó alkotók helyére egyelőre még nem tudni ki(k) fog(nak) érkezni, de a következő szezon forgatókönyve már készen van. A premier valamikor 2018 közepén lenne, de nincs kizárva, hogy a változás miatt csúsztatni fogják a megjelenését.

A széria olyan erősen kezdett, hogy még májusban berendelték belőle a következő évadot. A az új és a régi istenek összecsapásában továbbra is ott találjuk majd Emily Browningot, Ian McShanet, Gillian Andersont, Kristin Chenowethet, Peter Stormare-t, Cloris Leachmant, Mousa Kraisht, Omid Abtahit, Orlando Jonest, Demore Barnest, Chris Obit, Jonathan Tuckert, Corbin Bernsent, és Betty Gilpint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.