Hirdetés

Mélyebb betekintést nyerünk az Amerikai istenek világába az új évadban

|

A Starz könyvadaptáció-szériájának első évada sok kérdőjelet hagyott maga után, de a második évadban még inkább elmerülünk majd az Amerikai istenek világában.

Hirdetés

Neil Gaiman 2001-es regényének sorozatváltozata sajátos élménnyel szolgált az átlagos sorozatnéző számára. Viszont bármennyire is felvezetés volt ez az évad, még így is az a érzés maradt meg bennünk, hogy leginkább csak elkezdtünk ismerkedni ezzel a világgal, és még mindig alig tudunk róla valamit.

Hirdetés

A széria alkotópárosának egyik tagja, Bryan Fuller egy interjúban arról mesélt, hogy a második évadban sokkal mélyebbre fognak ásni:

A második évad kapcsán sokkal nagyobb a lelkesedésünk, és több az energiánk, hiszen az első évadban nyolc rész alatt próbáltunk egy értelmezőkönyvet megalkotni, de nem csak a közönség, hanem a főszereplő, Shadow Moon számára is, hogy megérthesse azt a világot, amibe belecsöppent. Olyan megfontolással zártuk le az első évadot, hogy most lehetőség legyen tovább szőni és mélyebbre ásni ezeknek a karaktereknek a történetében, hiszen mindenkié érthetővé vált.

Ti tettetek már próbát az Amerikai istenek első évadával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.