Hirdetés

Andy Garcia is szerepet kap A feláldozhatók 4-ben

|

Újabb öregfiú tűnik fel a vásznakon.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Oscar-nyertes Andy Garcia is szerepet kap A feláldozhatók-franchise negyedik felvonásában, ami továbbra is a Lionsgate és a Millennium Media felügyelete alatt készül. Garcia egy CIA-ügynököt fog alakítani, aki csatlakozik a legendás csapat újabb veszedelmes kalandjához. 

Garciát olyan filmekben láthattuk korábban, mint például Coppola A Keresztapa-trilógiájának lezáró része, Brian de Palma Aki legyőzte Al Caponét c. gengszterfilmje vagy épp Soderbergh Ocean's Elevenje. Legutóbb Guy Ritchie új Statham-akciójában, az Egy igazán dühös emberben vállalt szerepet. 

Hirdetés

A feláldozhatók 4-et Scott Waugh (A bátorság törvénye, Need for Speed) rendezi Spenser Cohen, Max Adams és John Joseph Connolly forgatókönyvéből. Statham és Stallone mellett visszatér a szereplőgárdába Dolph Lundgren és Randy Couture. 

Bár Garcia számít az egyik legnagyobb névnek az újoncok közül, felbukkan még rajta kívül Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox és Tony Jaa is. 

A produceri feladatokat Statham, Kevin King Templeton,  Les Weldon, Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein és Jonathan Yunger látják el (akik olyan filmekből vették ki a részüket, mint a Sokkal több mint testőr, a Rambo V, a Creed vagy A feláldozhatók), az executive producerek között pedig ott lesz Avi Lerner, Boaz Davidson, Trevor Short, Christa Campbell és Lati Grobman.

A film forgatási munkálatai várhatóan a jövő hónapban kezdődnek meg. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.