Hirdetés

Hivatalos: készül A feláldozhatók 4, Megan Fox is benne lesz

|

Megkaptuk az első részleteket Sylvester Stallone következő akciózásáról.

Hirdetés

Hosszú ideig csend honolt A feláldozhatók folytatása kapcsán, aztán idén tavasszal felgyorsultak a dolgok. Először Randy Couture nyilatkozta azt, hogy még idén elrajtolhat a forgatás, majd Stallone jelezte egy gyűrűvel, hogy zajlanak az előkészületek, amire később egy furcsa infóval kontrázott rá. A rajongók egyre biztosabbak lehettek benne, hogy készül valami, ami most már biztossá vált. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése után Stallone és a Lionsgate stúdió is megerősítette, hogy jön A feláldozhatók 4, amelynek forgatását várhatóan októberben kezdik meg. A széria ismert arcai (Sylvester Stallone, Randy Couture, Jason Statham, Dolph Lundgren) mellett érkeznek újak is, Megan Fox, 50 Cent és Tony Jaa is csatlakoztak a produkcióhoz. A forgatókönyvet Spenser Cohen (Kihalás, Moonfall) szkriptje alapján Max Adams (Értékes rakomány, Six) és John Joseph Connoly jegyzi, míg a rendezői székben Scott Waugh (Need For Speed, A bátorság törvénye) foglal helyet.

Stallone korábban spin-offként jellemezte a következő részt, ami a Christmas Story munkacímet viselte, és a THR információi szerint is Jason Statham karaktere, Lee Christmas áll majd a történet középpontjában, míg a női főszereplő Megan Fox lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.