Hirdetés

Az Az 1-2. rendezője hozza tető alá az önálló Flash mozit

|

Ismét rendezőre talált a régóta hányattatott sorsú Flash film.

Hirdetés

Az évek óta a kreatív pokolban senyvedő önálló Flash mozinál talán nincs ékesebb példája a Warner inkompetenciájának, már ami a DC filmeket illeti. A projekt 2015 óta jó néhány rendezőt elfogyasztott már Seth Grahame-Smith,  Rick Famuyiwa, valamint az Éjszakai játékot jegyző John Francis Daley és Jonathan Goldstein személyében, akik kivétel nélkül mind a jól bevált kreatív nézeteltérésekre hivatkozva hagyták magára a skarlát gyorshajtó önálló kalandját. 

Hirdetés

Most azonban úgy néz ki, hogy a stúdió végre tényleg megtalálta a tökéletes rendezőt az Az mindkét részét jegyző Andy Muschietti személyében, aki az Az - Második fejezettel kapcsolatban adott interjút a Fandangónak, ahol természetesen szóba került az a pletyka is, miszerint a Warner Bros. őt nézte ki az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash mozi élére. Noha hivatalos bejelentésről még szó sincs, Muschietti az interjúban nagy magabiztossággal erősítette meg, hogy bizony tényleg az önálló Flash film lesz a következő filmes projektje, ami ellentétben a korábbi munkáival mellőzni fog mindenféle horrorelemet.

Ennek ellenére a Warner továbbra sincs könnyű helyzetben, mivel a stúdiónak legutóbb Ezra Millerrel is sikerült összevesznie a mozi tónusán, mivel előbbi egy jóval könnyedebb, feltehetőleg a Shazamhoz hasonló alkotást, míg utóbbi egy sokkalta sötétebb, komolyabb hangvételt szeretett volna megütni. A dolog egészen odáig eszkalálódott, hogy Miller idén júliusban Grant Morrisonnal az oldalán egy vadiúj szkript megírásába kezdett. Hogy az azóta eltelt időben a párosnak sikerült-e befejeznie a forgatókönyvet vagy az új direktor kénytelen lesz egyet maga lekörmölni, az még a jövő zenéje. Annyi viszont biztos, hogy Muschietti az Az első részében remek érzékkel volt képes vegyíteni az olykor igen sötét hangulatot a humorral, így esélyes, hogy Muschiettinek hosszú idő után végül tényleg sikerül mindkét fél elvárásainak eleget tennie.

Új rendező ide vagy oda, a forgatás egy darabig még biztosan nem veszi kezdetét, ugyanis Millernek jövő tavasszal először a 2021-re halasztott Legendás állatok harmadik részében van jelenése. Így a legpozitívabb becsléssel számolva is 2020. második felénél előbb semmiképp sem kezdhetnek el forogni a Flash kamerái, ami így leghamarabb valamikor 2021 végén, de inkább 2022-ben kerülhet majd csak a mozikba. Feltéve, hogy addig sem Muschietti, sem pedig Miller nem dobbant a projekt mellől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.