Hirdetés

Andy Serkis fontolóra venné a visszatérést A majmok bolygójába

|

A korábbi előzménytrilógia Cézárját alakító színész-rendező nem feltétlenül zárkózna el egy új szereptől.

Hirdetés

Talán még fel sem ocsúdtunk A majmok bolygója: Háború fináléja után, amikor jött a teljesen váratlan bejelentés, miszerint rövidesen rebootolják/folytatják a trilógiát. Ez már csak azért is volt meglepetés, mert az Andy Serkis által alakított Cézár története annyira gyönyörűen zárta le a trilógia eseményeit, hogy tényleg feleslegesnek hatott, és talán hat még mai napig is egy potenciális új fejezet.

Hirdetés

Míg a rajongók többsége kétkedve figyeli az új projekt fejleményeit, addig Serkis kicsit megbolygatta a szunnyadó méhkast egy friss nyilatkozatával.

"Húha. Nézzétek, imádom ezt az univerzumot, és Cézárt játszani abban a három filmben egy nagyszerű szakasza volt az életemnek. Úgyhogy azt tudom mondani, hogy minden a történeten és a karakteren fog múlni. Ha egy nagyszerű sztori lesz és egy csodálatos szkript, akkor komolyan fontolóra veszem a visszatérést. Maradjunk ennyiben."

Ha Serkis is nyitott a projektre, akkor talán a fanyalgóknak sem kell előre temetni a projektet, főleg, hogy Rick Jaffa és Amanda Silver, a trilógia első két darabjának írói és producerei már csatlakoztak a Disney koncepciójához. A rendezői székbe Wes Ballt sikerült megnyernie a stúdiónak, aki az Útvesztőt dirigálta korábban. Köszönhetően a motion capture technológiának, Serkis igazából bármilyen szerepben feltűnhetne az újragondolásban, de akár még az is lehet, hogy húsvér emberi karakterként láthatnánk viszont. Először azonban Balléknak egy remek szkriptet és egy még jobb karaktert kell prezentálniuk Serkisnek, hogy rábólintson a nagy visszatérésre.

Ti örülnétek egy újabb majmos kalandnak, melyben Serkis főbb szerepben tündökölhetne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.