Hirdetés

Új A majmok bolygója film készül

|

Már azt is tudjuk, hogy ki fogja levezényelni a következő részt.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedek során több feldolgozást is kapott Pierre Boulle regénye: az 1968-as, Charlton Heston főszereplésével készült adaptáció után 2001-ben Tim Burton is megpróbálkozott egy remake-kel, majd eljutottunk a legutóbbi trilógiáig, amelyben már Andy Serkis nyűgözött le minket Caesarként. Az új trilógia tökéletes ívet írt le, remek lezárással, azonban miután a Disney és a 20th Century Fox egyesült, arról kezdtek el szállingózni a hírek, hogy folytatódhat a franchise. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint már sikerült rendezőt is találni az új A majmok bolygója filmhez Wes Ball személyében, aki korábban Az útvesztő-filmeket hozta tető alá. Egyelőre nem tudni, hogy egy újabb rebootot kapunk-e vagy esetleg az eddigiek folytatását. Érdemes megjegyezni, hogy a Fox és Disney összeborulása után utóbbi lapátra tette Ball projektjét, a Mouse Guard adaptációját, azonban úgy tűnik, hogy ettől függetlenül elismerik a tehetségét és új célt tűztek ki elé. 

Ti mit gondoltok, szükség van új A majmok bolygója filmre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.