Hirdetés

Animációs film készül George R.R. Martin Jégsárkányából

|

A Trónok harca szerzőjének gyermekmeséje elevenedik meg a filmvásznon.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter tudta meg, hogy George R.R. Martin A jégsárkány című műve animációs adaptációt kap a Warner Animation Group gondozásában. Martin egyelőre producerként felügyeli a projektet, de az is elképzelhető, hogy beszáll forgatókönyvíróként is. A szerző ideje persze szűkös, mert A tűz és jég dala saga záró könyvein is dolgozik egyúttal.

Hirdetés

A jégsárkány egy 1980-ban megjelent könyv, amit 2007-ben alakított át Martin gyermekeknek szánt fantasy regénnyé. A történet egy fiatal lányról, Adaráról szól, aki különleges kapcsolatot alakít ki egy félelmetes és misztikus jégsárkánnyal. Amikor más sárkányok támadnak rá a világukra, a lánynak és a jégsárkánynak közösen kell megállítaniuk a betolakodókat.

A hírek szerint Martin szorosan együttműködik majd az adaptációt készítő csapattal, akárcsak menedzsere, Vince Gerardis is, aki vezető producerként igazgatja A jégsárkány útját. Nem ez az egyetlen szerzemény Martin tollából, ami hamarosan mozgóképes adaptálásra kerül, ugyanis ősszel érkezik a Nightflyers című sci-fi horror sorozat a SYFY-ra és a Netflixre.

Eközben a Trónok harca 8. és egyben utolsó évada is gőzerővel készül, amiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor 2019 folyamán mutatkozik be az HBO-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.