Hirdetés

Animációs sorozat készül az X-aktákból

|

A Paradise PD két készítője hozza tető alá a rajzolt szériát.

Hirdetés

David Duchovny kereken 60. születésnapja alkalmából nem pusztán összeszedtünk 10 dolgot, amit talán nem tudtatok róla, de még az ikonikus X-akták sorozat személyes kedvenc epizódjainkat is rangsoroltuk virtuális felköszöntés gyanánt. De arra, hogy pár nappal később bejelentik, miszerint animációs sorozat készül Mulder és Scully földönkívüli nyomozásai alapján egyenesen a Foxtól, egyáltalán nem lehetett számítani.

Hirdetés

A TVLine erősítette meg a hírt, hogy a Paradise PD két írója, nevezetesen Rocky Russo és Jeremy Sosenko jegyzik az animációs X-akták sorozatot, ami már a formátumból adódóan is kicsit eltér majd az eddig megszokottaktól. Egyrészt ugye animációs lesz X-Files: Albuquerque címen, másrészt pedig nem Mulder és Scully lesznek a főszereplői, hanem egy teljesen új ügynök. Ő fogja azokat a UFO gyanús eseteket kinyomozni, amiket már az ikonikus duó sem vállalt el. Szóval kvázi egy X-akták B csapat lesz. Mindenesetre biztató lehet, hogy az eredeti sorozat kreátora és vezető producere, Chris Carter szintén csatlakozott a projekthez.

Ti mit gondoltok, kell ez nekünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.