Hirdetés

Anthony Hopkins és Toby Jones Hitchcockként

|

Sokan vártuk már az első képet Anthony Hopkinsról az egyik legnagyobb rendező szerepében, s most végre megnézhetjük, hogyan alakították át a színész arcát. Nem ez az egyetlen készülő Hitchcock-film, így össze is hasonlíthatjuk a két verziót.

Hirdetés

Sacha Gervasi jelenleg is forgatja Stephen Rebello Alfred Hitchcock and the Making of Psycho című könyvadaptációját Los Angelesben, s keveset mutató forgatási képek helyett már az első héten kiszolgáltak minket egy szépen beállított színes fotóval. A film egy szerelmi történet a rendezőről és feleségéről (Alma Reville), amint a Psycho forgatása körüli akadályokat próbálják legyőzni. A tovább mögött lássuk a többi szereplő nevét, illetve a várva várt képet Alf... akarom mondani Anthony Hopkinsról. Bónuszként pedig megnézhetitek a BBC2-re tervezett másik Hitchcock-film, a The Girl Hitchcock-ábrázolását.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.