Hirdetés

Anthony Hopkins és Toby Jones Hitchcockként

|

Sokan vártuk már az első képet Anthony Hopkinsról az egyik legnagyobb rendező szerepében, s most végre megnézhetjük, hogyan alakították át a színész arcát. Nem ez az egyetlen készülő Hitchcock-film, így össze is hasonlíthatjuk a két verziót.

Hirdetés

A főbb szerepekben Anthony Hopkins (Hitchcock), Helen Mirren (Hitchcock felesége, Alma), Scarlett Johansson (Janet Leigh), James DArcy (Anthony Perkins), Jessica Biel (Vera Miles), Michael Stuhlbarg (Lew Wasserman), Toni Colette (Hitchcock titkárnője, Penny), Michael Wincott (Ed Gein), Kurtwood Smith (Geoffrey Shurlock), Richard Portnow (Barney Balaban) és Danny Huston (Whitfield Cook) látható. 

És íme a "minta"! Hasonlít rá? Mert önmagára alig-alig. Meg lehet előlegezni egy Oscar-jelölést a sminkeseknek?

Az említett The Girl csupán televízióra készül, így nem kiemelt helyen foglalkozunk vele, viszont érdemes megemlíteni őt is, hiszen érdekesek lehetnek a különbségek. Julian Jarrold filmje a Madarak színésznőjére, Tipp Hedrenre (Sienna Miller) fekteti a hangsúlyt, Hitchcock ugyanis megszállottja volt a nőnek. Ismét két kép következik: most Toby Jonest hasonlíthatjuk össze a rendezővel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.