Hirdetés

Antony Starr western-vígjátékban poénkodik a The Boys harmadik évada előtt

|

Mindenki kedvenc Homelandere körszakáll mögé bújva fog békítő szerepet játszani az American Sausage Standoffban.

Hirdetés

Bár mostanában Antony Starr neve leginkább a The Boysban alakított karakterével, Homelanderrel forrt össze, a színész a képregényhősök kigúnyolása előtt Banshee seriffjét alakította, ahol a nagyszerű Ulrich Thomsen alias Kai Proctor ellenében próbálta fenntartani a sajátos rendet. Starr és Thomsen ezúttal ismét összeálltak, utóbbi mint rendezője a projektnek, hogy egy western-vígjátékban mutassák be, mennyire gyümölcsöző a közös munkájuk. Nézzétek meg az előzetest alább.

Hirdetés

Az American Sausage Standoff egy jelenkorban játszódó történet lesz, melyben a konfliktus katalizátorául az szolgál, amikor a hamburger és hotdog centrikus helyi közösségben egy Edward nevű figura felvállalja régi álmát, miszerint egy eredeti német kolbászokat áruló étkezdét nyisson. Ez a terv a helyi kiskirálynak azonban egyáltalán nem tetszik, ami fenyítésekhez és tettlegességhez is vezet majd.

Starr mellett egy másik sorozatos legenda, W. Earl Brown (Deadwood) is felbukkan majd pont a település konzervatív alvilági főnökének szerepében. Rajtuk kívül Ewen Bremner (Wonder Woman), Joshua Harto (A sötét lovag), Clark Middleton (Kill Bill 2), Chance Kelly, Gareth Williams (Mindhunter), illetve Sarah Minnich (Better Call Saul) is tiszteletüket teszik a projektben. Ti megnézitek Homelander hülyéskedését vagy inkább a The Boys soron következő évadában látnátok őt viszont?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.