Hirdetés

Megkezdődött a The Boys 3. évadának a forgatása

|

A szuperhősökből kiábrándult banda története hamarosan visszatér.

Hirdetés

Hatalmas sikernek és népszerűségnek örvend az Amazon vértől gőzös szuperhős-sorozata, a The Boys, éppen ezért egy pillanatig sem volt kétség afelől, hogy a stúdió további évadokat tervez készíteni hozzá. A harmadik évadról azonban csak infómorzsáink voltak ezidáig, és a koronavírus miatt azt sem lehetett tudni, hogy pontosan mikor tervezik elkezdeni a folytatás munkálatait, ám minap a sorozat showrunnere, Erik Kripke végre megtörte a csendet ezzel kapcsolatban, és megosztotta az első képet a következő évadról, amivel egyúttal be is jelentette, hogy megkezdődött az etap forgatása.

Hirdetés

A folytatásban annyi már biztos, hogy fontos szerepet kap The Deep és az Egyház harca, valamint végre tényleg megvalósul az az orgiától és mocsoktól fülledt epizód, amiért a képregény rajongói olyan régóta könyörögtek. Sőt, az Odaát Dean Winchestere, Jensen Ackles is már biztosan szerepelni fog az új évadban, és pletykálják, hogy Jeffrey Dean Morgan is feltűnhet egy fontosabb mellékszerepben, bár ez azóta sem került megerősítésre.

A The Boys 3. évadának premierdátuma egyelőre még ismeretlen, de valószínűleg csak az év végén számíthatunk rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.