Hirdetés

Az Aquaman írója egy Black Manta filmet is szívesen látna

|

De vajon lenne rá igény?

Hirdetés

Tavaly ugyan csak egy filmmel jelentkezett a DC filmes univerzuma, a DCEU, ám nagyon úgy néz ki, hogy így is sikerül házon belül rekordokat halmozni, hiszen az Aquaman a bemutatója óta hatalmas pénzügyi sikernek örvend, és az első DC film lehet A sötét lovag: Felemelkedés óta, ami átlépi az egymilliárd dolláros bevételi határt. 

Hirdetés

Az alkotásban rengeteg ismert karakter tiszteletét tette, köztük az ismert gonosz, Black Manta is, aki megérdemelne egy saját filmet. Legalábbis így vélekedik az Aquaman társírója, Geoff Johns, aki nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy mennyire szívesen nézne meg egy Black Manta spin-offot, valamint, hogy a karaktert majdnem kivágták a filmből:

Volt egy pillanat, amikor a script már olyan nagy méreteket öltött, hogy Wan (James Wan, a rendező) írt nekem egy emailt, amiben azt taglalta, hogy Black Manta története talán már túl nagy ehhez a filmhez. Erre én azonnal az irodájába mentem, és azt mondtam neki: 'Black Mantának benne kell lennie a filmben!' Ő pedig egyet értett velem, és végül benne is maradt. De szerintem a karakter még ennél is többet érdemelne, ezért nagyon örülnék, ha elkészülne a spin-off filmje. 

Titeket érdekelne egy Black Manta film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.