Hirdetés

Premierdátumot kapott az Aquaman

|

Megeshet, hogy nem a legörvendetesebb a rajongók számára az Aquaman végleges premierdátuma, de legalább már tudunk valami biztosat.

Hirdetés

A Warner Bros. és a DC Films végre bejelentette a Jason Momoa ("Trónok harca") főszereplésével érkező önálló Aquaman kaland bemutatójának dátumát. A Deadline értesülései szerint a mozifilm 2018. október 5-én kerül a tengerentúli mozikba 3D-ben és IMAX-ben, ami néhány hónappal későbbi időpont, mint az eredeti júliusi dátum. A Démonok között és a Halálos iramban 7 produkciókat dirigáló James Wan fogja tető alá vinni az adaptációt, miután Atlantis királya megkapja (remélhetőleg) méltó felvezetését a jövőre érkező Igazság Ligájában. 

Hirdetés

Az Igazság Ligája nemcsak Momoa karakterét, hanem további atlantiszi figurákat is bemutat a képregényekből. Ilyen például a Willem Dafoe alakította Vulko és Amber Heard Merája, akiket szintén viszont látunk a 2018-as Aquaman-ben, főgonoszként pedig Black Manta debütálhat. Az eredeti tervek szerint Atlantisz és a tengereket folyamatosan szennyező felszíni világ kapcsolatán lesz a legnagyobb hangsúly, de a sztorit illetően még minden bizonytalan, hiszen a bejelentés óta számtalan módosításon esett át a forgatókönyv. 

Az Igazság Ligája előreláthatólag 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amy Adams (Luis Lane), Jessie Eisenberg (Lex Luthor), Willem Dafoe és J.K. Simmons.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.