Hirdetés

Aquaman - lezajlott az első tesztvetítés

|

A napokban került sor a film első tesztvetítésére, ahonnan néhány reakció is kiszivárgott.

Hirdetés

Ezúttal szokatlanul korán, pontosan 10 hónappal a bemutató előtt került sor az Aquaman első tesztvetítésére, mely a DCEU idei egyetlen filmje lesz. Bár a résztvevőknek szigorúan tilos volt nyilvánosan beszámolni az ott látottakról, semmilyen szerződés nem vonatkozik egy esetleges harmadik félre. Ennek köszönhetően a bennfentes hírekről gyakran elsőként beszámoló Batman-News oldalához el is jutott néhány reakció.

Hirdetés

Az erős túlzás lenne, ha azt mondanánk, hogy a kiszivárgott vélemények bőbeszédűek lennének, de a két résztvevő egybehangzóan azt állítja, hogy imádták a filmet, ami szerintük színültig van akciójelenetekkel, emellett pedig az érzelmekkel is kiválóan operál. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy a DC/Warner az elmúlt 3 filmjénél (Batman v Superman, Öngyilkos Osztag, Igazság Ligája) szintén tartott egy tesztvetítést, ahonnan hasonlóan lelkes vélemények szivárogtak ki szintén a Batman-News oldalán, és tudjuk, hogy milyenek lettek a kész alkotások. Mindenesetre mi bízunk benne, hogy ezúttal nem lesz semmi gond a filmmel, és reméljük hamarosan az első előzetes is befut róla.

Az Aquaman december 21-én debütál a mozikban James Wan (Halálos Iramban 7) rendezésében, főszerepben pedig feltűnik Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Temeura Morrison, Dolph Lundgren, Ludi Lin, Michael Beach, Nicole Kidman és Willem Dafoe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.