Hirdetés

Aquaman - Willem Dafoe karakterének fontos szerepe lesz

|

Új infó láttott napvilágot az Aquaman moziról.

Hirdetés

Szeptemberben derült ki utoljára érdemi infó a készülő Aquaman filmről. Akkor megtudtuk, hogy a munkálatok jövő nyáron kezdődhetnek meg Új-Zélandon. Most viszont újabb információk láttak napvilágot, ezúttal Willem Dafoe rejtélyes atlantiszi karakteréről, Vulkoról.

Hirdetés

A színész csatlakozása a DC Filmes Univerzumhoz februárban derült ki, akkor viszont még csak azt lehetett tudni, hogy egy titkos szerepben tűnik majd fel az Igazság Ligájában. Azóta viszont megerősítésre került, hogy a színész Nuidis Vulkot fogja életre kelteni. A legtöbb rajongó innentől azt kezdte feltételezni, hogy csak úgy, mint Amber Heard Mera szerepében, úgy Dafoe Vulko személyében is az Igazság Ligájában kerül bevezetésre, hogy majd az Aquaman-ben főbb szerephez jussanak. És, mint Dafoe elárulta, pontosan ez történik:

Nos, az Igazság Ligája nagyon különleges, mert ez egy csapatfilm és a karakterem azért kerül bevezetésre itt, hogy fő szerepe lehessen majd az Aquaman-ben.

Az Igazság Ligája és a Batman v Superman írója Chris Terrio korábban elárulta, hogy az Aquaman és a Flah mozifilm is az Igazság Ligája történetét fogja folytatni. Mindkét film 2018-ban érkezik majd a mozikba, közvetlenül a két Igazság Ligája mozi közé (a 2. rész előreláthatólag 2019. június 14-én debütál).

Az Aquaman James Wan rendezésében készül Will Beall forgatókönyve alapján, melynek perimerje 2018. július 27-én esedékes, ám előtte még láthatjuk őt jövőre az Igazság Ligájában is, mely 2017. november 17-én érkezik a mozikba. Főszerepben a már említett Dafoe-n kívül Jason Momoa és Amber Heard, Aquaman ellenfele pedig nem más lesz, mint Black Manta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.