Hirdetés

Megvan, hogy ki lesz az Aquaman zeneszerzője

|

A Wonder Woman komponistájával erősít a Warner Bros. következő reménysége.

Hirdetés

Idén a Warner Bros.-DC duó egyetlen filmmel készül, a decemberi Aquamannel, amelyre már nagyon kíváncsiak vagyunk, hiszen Jason Momoa már Az Igazság Ligájában is jól hozta a karaktert, valamint az első tesztvetítések is biztatóak. Persze ahhoz, hogy jól szórakozzunk, nem elég egy jó rendező (James Wan - Fűrész, Démonok között, Halálos iramban 7), egy jó főszereplő és egy jó szkript (Wil Beall - Castle, Gengszterosztag, Tranining Day), hiszen a zene is sokat tesz hozzá az élményhez.

Hirdetés

Ez pedig a Film Music Reporter szerint Rupert Gregson-Williams (A fegyvertelen katona, Nagyfiúk, Túl a sövényen és minden Adam Sandler film) feladata lesz, akinek nem idegen a DC világa, hiszen a tavalyi Wonder Woman dallamait is ő szerezte. Az albumról mi is elmondtuk a véleményünket korábban, valamint érdemes elolvasnotok a Filmzene.net értékelését is, hogy teljes legyen a kép. 

Az Aquaman december 20-án érkezik a hazai mozikba Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman, Dolph Lundgren és Patrick Wilson szereplésével. Ti kedvelitek Gregson-Williams munkáit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.