Hirdetés

Videót és premiert kapott az Aranyélet befejező évada

|

Az HBO megmutatta az Aranyélet 3. évadának első ízelítőjét, valamint ahhoz is közelebb vitt minket, hogy mikor számíthatunk a végjátékra.

Hirdetés

Hamarosan befejeződik a Miklósi család története, akiknek életét már két évadon keresztül követhettük, ugyanis közeleg az Aranyélet harmadik és egyben befejező szezonja, amely izgalmas finálét ígér. 

Hirdetés

Az Aranyélet harmadik felvonása októberben debütál az HBO GO-n és az HBO-n, amelyben a közlemény szerint Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik, csakhogy a vérrel és árulással szerzett jólét békés felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok, így a legfőbb kérdés az, hogy vajon összefér a család és a hatalom, a karrier és a tisztesség?

A fent látható első előzetes rendezője, a többszörös Promax-díjas Varsics Péter elmondása szerint:

"Ezzel a teljes egészében külön forgatott beharangozóval szerettük volna 3 évad történéseit és a családban lejátszódó érzelmeket összefoglalni egy stilizált (álom)jelenet formájában, amelyben Miklósi Attila le akar számolni a múltban elkövetett bűnök, gyilkosságok örökségével, ennek viszont komoly ára van - és a család többi tagja is kimutatja az ehhez kötődő érzéseit."

Még a harmadik évad debütálása előtt, július 1-től az HBO csatornán újra műsorra tűzik az előzményeket, így akinek esetleg eddig kimaradt a sorozat, az vasárnaponként pótolhatja, de aki nem szeretne addig várni, az az HBO GO-n azonnal pótolhatja a korábbi epizódokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.