Hirdetés

Tíz tartalom, ami miatt érdemes lesz nézni az HBO GO-t

|

A következő hónapok során olyan filmekkel és sorozatokkal fog bővülni az HBO streaming szolgáltatása, mint Jim Carrey új sorozata, a Robin Williams dokumentumfilm, a Warner Bros. filmek és az Aranyélet befejező évada.

Hirdetés

Az HBO mindent elkövet azért, hogy minden szabadidőnket vele töltsük. Nemrég bevezette a közvetlen előfizetést, amelynek keretében minden regisztráló egy hónapig ingyen használhatja az HBO GO-t (csak a 2. hónaptól kell fizetni a havidíjat, ami 1990 forint), ráadásul mindezt megfejeli egy folyamatosan bővülő kínálattal. A csatorna két sztársorozatának, a Trónok harcának és a Westworldnek a folytatása ugyan még várat magára, viszont így sem fogunk unatkozni a következő hónapokban, ha a vállalat streaming szolgáltatását választjuk. Tíz jó példán keresztül mutatjuk, hogy miért. 

Hirdetés

Remek blockbusterek

Tervezett premierek: június-július

Júniusban az HBO GO a Warner Bros. filmekkel erősít, amelynek keretében a kínálathoz csapódik a Wonder Woman és a Legendás állatok és megfigyelésük is, de garantáltan nem fogunk unatkozni a következő hónapban sem, ugyanis többek között jön a Kong: Koponya-sziget és a Szárnyas fejvadász 2049 (ezek szintén a Warner kapcsán), valamint a Thor: Ragnarök és a Kingsman: Az Aranykör is, hogy akinek esetleg kimaradtak idáig az elmúlt egy év nagy durranásai vagy újrázna belőlük, az megtehesse. 

Filmek, amiket moziban nem láthattál

Tervezett premierek: június-július

Nem csak olyanokkal gazdagodik az HBO GO felhozatala, amelyeken megfordultunk a mozikban, hanem olyanokat is bemutatnak, amik még DVD-n sem jelentek meg. Ilyen a június 23-án - egyúttal az HBO-n is - debütáló Éjféli látomás (Midnight Special), amelyben olyan színészeket toborzott össze Jeff Nichols (Mud, Loving) rendező, mint Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst és Adam Driver. Figyelmet érdemel a Denzel Washington nevével fémjelzett Roman J. Israel, Esq., Dan Gilroy (Éjjeli féreg) drámája, amelyben Washington egy olyan idealista védőügyvédet alakít, akinek egy eseménysorozat miatt teljesen felborul az élete. Ezenkívül június 22-én mutatkozik be - a Cinemaxon is - egy különleges távol-keleti akciófilm, az Újra: töltve (Re:Born) is, amely stílusában és kivitelezésében a méltán kultfilmmé vált Rajtaütés (The Raid) filmeket idézi. 

Éles tárgyak (Sharp Objects)

Tervezett premier: július 9.

A nagy sikerű Holtodiglan szerzőjének azonos című regényén alapuló izgalmas sorozat, az Éles tárgyak főszereplője Amy Adams (Éjszakai ragadozók, Érkezés) lesz, akit a Hatalmas kis hazugságok széria rendezője, Jean-Marc Vallee irányíthatott a kamerák mögül. Sokan a True Detective és a Hatalmas kis hazugságok keverékének tartják a sorozatot, amely ráadásul kiegészül az Oscar-díjra jelölt Patricia Clarkson nagyszerű játékával is. 

Robin Williams: Egy komikus portréja (Robin Williams: Come Inside My Mind)

Tervezett premier: július 17.

A két Emmy-díjjal jutalmazott Marina Zenovich megható dokumentumfilmje Hollywood egyik legnagyobb komikusáról, amelyben archív felvételeket, a színésszel készített és még sosem látott interjúkat is láthatunk, továbbá Williams barátai és kollégái (például Billy Crystal, Steve Martin és David Letterman) mesélnek arról, hogy milyen is volt ő valójában. 

Black Lake

Tervezett premier: augusztus 1. 

Augusztus legelső napján rajtol el ez a nyolc részből álló svéd krimi, amelyet a legkönnyebben úgy írhatnánk le, mintha Agatha Christie Tíz kicsi indiánjának sztoriját valamelyik skandináv országgal mesélnék el, csak hátborzongatóbban. 

Most nevess! (Kidding)

Tervezett premier: szeptember 10. 

Az Egy makulátlan elme örök ragyogását megteremtő Michael Gondry és az ezerarcú Jim Carrey újra összeállnak egy sorozat kedvéért: ez a Most nevess! (Kidding), amelyben a színész egy Jeff nevű férfit alakít, aki Mr. Pickles néven a fiatalokat szórakoztatja kedves bábos műsorával, csakhogy a világ és az élet kegyetlenségének hatására szépen lassan bekattan. 

Hiúságok vására (Vanity Fair)

Tervezett premier: szeptember

William Makepeace Thackeray 1848-ban megjelent regényének újabb adaptációja, amelynek főszerepében a Ready Player One-ból is ismert Olivia Cooke játssza a főszerepet. Az alapanyag a brit társadalomról értekezik a napóleoni háborúk alatt szatirikus stílusban, a miniszéria célja pedig a modern közönség elérése. 

Aranyélet 3. évad 

Tervezett premier: ősz

Az HBO által gyártott saját sorozat befejező szezonja, amelyben megismerjük, hogy hová fut ki a Miklósi család (Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó) élete a második évadban látott események után, ez alapján pedig izgalmas epizódoknak nézünk elébe, az már biztos.

A Discovery of Witches

Tervezett premier: ősz

Egy ígéretes misztikus fantasy, amely Deborah Harkness regénysorozatának első kötetén alapul. A történet középpontjában Diana Bishop (Teresa Palmer) áll, egy történész és boszorkány, aki egy Matthew Clairmont (Matthew Goode) nevű vámpír segítségére szorul egy ősi kézirat titkainak megfejtésében. Csakhogy a boszorkányoknak nem ildomos megbíznia a vámpírokban. 

Hackerville 

Tervezett premier: ősz

Egy román gyártású és aktuális témájú, kiberbűnözésről szóló hat részes thriller-sorozat, az HBO Europe első nemzetközi koprodukciója, amelynek főszerepét az Utazás apánkkal színésznője, Anna Schumacher alakítja. A Hackerville egyik érdekessége - azon kívül, hogy Temesváron forgatták -, hogy a produkció kedvéért valóban lefejlesztettek egy videojátékot, a Rogue League-t és ehhez kapcsolódó LAN-partikat is szerveztek. 

Persze ezek mellett is érkezik temérdek tartalom az HBO GO-ra, hiszen folytatódik a Fehér hó, az Alkalmi, az Állatok, a Nagypályások és a Bizonytalan is, valamint július 1-től folyamatosan töltik fel az Agymenőket a Comedy Centralos szinkronnal, ősztől pedig a Rejtjelek bepótlása következik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.