Hirdetés

Egy középiskola végigtáncolta a Bosszúállók: Végtelen háborút és a Végjátékot

|

Erre egyáltalán nem számítottunk, de a hétperces produkció közel fantasztikusra sikeredett.

Hirdetés

Sokféle módja van annak, hogy egy rajongó kimutassa a szeretetét valamilyen produkció iránt, és ezek közül a leginkább kézenfekvőbb, hogy többször is jegyet váltunk az adott filmre. Viszont az Arizonában fekvő Walden Grove Középiskola tánccsapata (név szerint a The PAC Dance Team) valami egészen más ötletet eszelt ki, aminek végeredménye közel fantasztikus lett. Az új tanévet egy hétperces táncprodukcióval nyitották meg, melynek keretein belül az utóbbi két Bosszúállók-film, vagyis a Végtelen háború és a Végjáték teljes cselekményét bemutatták a színpadon. Készüljetek fel, mert nem mindennap láthattok ilyet.

Hirdetés

Az amatőr kézikamerás felvétel ellenére minden tisztán kivehető, és az élményből semmit sem vesz el. Külön öröm nézni, hogy csaknem minden karaktert be tudtak rendesen mutatni, erre pedig pluszban rájátszott az odaillő zeneválasztás is (mondjuk a hangvágással már adódtak bajok, de ez legyen a legnagyobb gondunk). Látszik, hogy ez a csapat nem kezdő, tökéletes módon tudják a néző figyelmét a színpad egyik szegletéből a másikba irányítani, és minden lépésüket, mozgásukat meg tudják tölteni élettel. Akik szeretik a Bosszúállókat, azoknak egy tényleg fergeteges élményben lehet részük, de azok is bátran kattintsanak a lejátszás gombra, akiknek nem fekszik annyira ez a szuperhősbiznisz. A videó persze spoileres, így aki nem látta volna még se a Végtelen háborút, se a Végjátékot, az csak saját felelősségre nézze meg a produkciót.

 

Nektek hogy tetszett az előadás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.