Hirdetés

Megfilmesítik a Ready Player One szerzőjének másik művét is

|

Miközben Ernest Cline már dolgozik a Ready Player One folytatásán, egy másik regényéből, az Armadából is film készül. Már azt is tudjuk, hogy ki írja.

Hirdetés

Steven Spielberg kétségkívül elhozta nekünk a geekek mennyországát a Ready Player One feldolgozásával, amelyet mi is nagyon szerettünk a kritikánkban. A kultikus alapmű szerzője, Ernest Cline már dolgozik a könyv folytatásán (amely valószínűleg előbb-utóbb szintén a mozikban köt majd ki), de most egy másik regényét is felfedezte magának Hollywood. 

Hirdetés

A Ready Player One hihetetlenül sikeres nyitóhétvégéje elég volt ahhoz, hogy a Universal elkezdjen játszani az Armada megfilmesítésének gondolatával, amelyet már 2015 óta dédelget, mióta megvásárolta az adaptáció jogait az írótól. A The Hollywood Reporter szerint már fel is bérelték Dan Mazeau-t (A titánok haragja), hogy írja meg a forgatókönyvet hozzá. Cline könyve négy évvel a Ready Player One után jelent meg és hasonló sztorival rendelkezik: a főszereplő Zack Lightman egy álmodozó kamasz, aki egész életében arról ábrándozott, hogy egy fantasztikus kalandban lesz része. Ez valóra is válik, amikor rádöbben, hogy a kedvenc videojátéka, az Armada valójában egy kiképzőprogram, ami felkészíti az idegeninvázióra. Zack pedig profi ebben a játékban. 

Az Armada szintén tömve van popkulturális utalásokkal a 80-as és 90-es évek előtt tisztelegve, már a történet is olyan kultikus műveket enged sejtetni, mint a Gyermek az időben, Az utolsó csillagharcos és a Végjáték. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.