Hirdetés

Arnold Schwarzenegger kiakadt a fia szerepe miatt

|

Az osztrák tölgy nem igazán tudta hova rakni a The Boys spin-off széria első forgatási fotóit.

Hirdetés

A The Boys egyetemi spin-off szériája, a már Varsity címmel rendelkező projekt egyik legnagyobb casting fogása Arnold Schwarzenegger fia volt, Patrick, aki az elmúlt napokban megmutatott néhány fotót az apjának a forgatásról, ám a szülői reakciót egy jó ideig emlegetni fogja még a fiatal színész.

Hirdetés

Patrick a Variety vendégeként osztotta meg apja őszinte észrevételét az új szerepéről.

"Rám nézett, aztán pedig megkérdezte, hogy "Mégis mi a francon dolgozol te?". Én meg mondtam, hogy van ez a tévésorozat, a The Boys. Meg kell néznie legalább egy részt, hogy megértse (mi zajlik)."

Patrick azt már nem árulta el, hogy mégis mit tartalmaztak a képek, amin apja kiakadt, de mivel jelen sorok olvasója követi a The Boyst, így nekünk lehet elképzelésünk arról az őrületről, ami megosztásra került. A Varsity 2023-ban debütál az Amazonon, míg a The Boys harmadik évada jelenleg is fut a streamingplatformon, a héten már az ötödik részt leshetjük meg. Patrick Schwarzenegger egyébként a Variety-nek nyilatkozva azt mondta, hogy a spin-off olyan lesz, mintha az HBO-s Eufória találkozna a szuperhősökkel, ahogyan azt is elárulta, hogy eredetileg ő jelentkezett Homelander szerepére, amit végül Antony Starr kapott meg, de a producerek emlékeztek rá és gondoltak rá a mellékszálnál. 

Ti nézni fogjátok a spin-offot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.