Hirdetés

Schwarzenegger főszereplésével készül Stan Lee egyik utolsó projektje

|

Arnold Schwarzenegger visszatér az óvodába, ám ezúttal nem beépített zsaruként.

Hirdetés

Hosszú filmes pályafutása során számtalanszor láthattuk Arnold Schwarzeneggert elbánni a rosszfiúkkal. Akár valóságos szuperhősként is tekinthetünk az Osztrák Tölgyre, aki most végre tényleg magára öltheti a lobogó köpenyt, még ha csak metaforikusan is. Ő lesz ugyanis a főszereplője annak az animációs sorozatnak, amely a néhai Stan Lee egyik utolsó munkája volt.

Hirdetés

A Superhero Kindergarten egy koprodukció a Genius Brands International, Stan Lee POW! Entertainmentje és Schwarzi Oak Productionsje között. A sorozat Arnold Armstrongról szól, egy tesitanárról, aki szupererőre tesz szert és Captain Courage (Bátorság Kapitány) néven siet a védtelenek oltalmazására. A nemezisével folytatott végső harc során elveszíti képességeit és visszatér régi életéhez, ám miután a környékbeli gyerekek szintén emberfeletti képességeket produkálnak, Armstrong elhatározza, hogy segít nekik használni azokat, ezzel kiképezve a jövő szuperhős-generációját.

A sorozat célja nem merül ki annyiban, hogy morális értékeket közvetítsen a gyerekek felé, hanem Schwarzenegger elmondása szerint az egészséges életmód és a testmozgás fontosságára is nevelni fog. Ami az idősebb nézőket, netán azokat a szülőket illeti, akik a gyerekeikkel együtt néznék a sorozatot, nos, ők sem maradnak jutalom nélkül, hiszen a Superhero Kindergarten tovább hivatott vinni Stan Lee örökségét. Nem csupán a sorozat szellemiségében fedezhetjük fel a képregénylegenda keze nyomát, hanem minden egyes epizódban találkozni fogunk vele egy-egy cameo erejéig.

Hivatalos premierdátuma egyelőre nincs a rajzfilmsorozatnak, de érdeklődve várjuk a bejelentést. Remélhetőleg tényleg sikerül valami olyasmit összehozni, ami pozitív hatással lesz a fiatalabb generációra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.