Hirdetés

Arrow 5. évad - Új előzetes érkezett

|

Vadiúj jelenetekkel teletűzdelt képsorok érkeztek A zöld íjász 5. etapjához.

Hirdetés

Hamarosan beindul a buli a The CW csatornán, hiszen közelednek az Arrowerzum sorozatainak premierjei. A Flash október 4-én, kedden, az Arrow október 5-én, szerdán, a Supergirl október 10-én, hétfőn és a Legends of Tomorrow október 13-án, kedden tér vissza a tévéképernyőkre, melyek majd egy hatalmas crossover epizódban is összefutnak. Már kaptunk bepillantást az összes alkotásba (sőt, azt is tudjuk, miről fognak szólni az egyes évadok), ám a hype fokozása érdekében a csatorna most egy vadiúj előzetest tett közzé, most épp Oliver Queen következő kalandjáról.

Hirdetés

Az új évad tele lesz új karakterekkel, hiszen érkezik a sorozatba Wild Dog, Artemis, Ragman, Tobias Church (akit a The Walking dead-ből is ismert Chad Coleman alakít), ám kétség kívül az egyik legnagyobb durranása az új évadnak Dolph Lundgren szereplése lesz. Kiváncsian várjuk az évadot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.