Hirdetés

Ősztől foroghat az Avatar 2

|

Habár az ilyen hírekre már inkább mi forgatjuk a szemünket.

Hirdetés

Az Avatar folytatásai már többször módosítottak premierdátumot, mint amennyi részt James Cameron tervez imádott gyermekének. Most elviekben semmi ilyesmiről szó nincs, hiszen annyi biztos, hogy a második rész nem 2018 decemberében érkezik, amikorra eredetileg tervezte a 20th Century Fox, de a megvalósítás egyre közelebb van.

Hirdetés

Cameron egyszerre négy folytatást kíván ledirigálni, amivel jócskán lesz majd utómunka, azonban az egyik visszatérő, Sigourney Weaver egy elszólása alapján, amit most tett a The Hollywood Reporternek az derül ki, hogy minden eddiginél közelebb vagyunk, hogy visszatérjünk Pandorára.

Elkezdtük a felkészülést és elkezdtük a... nos nem hiszem, hogy mondhatnék ennél többbet. A forgatást ténylegesen idén ősszel kezdjük meg.

Láttunk mi már karón na'vit, ahogy tartja a mondás, szóval hisszük, ha látjuk, de ideje lenne a sok huzavona után, ha Cameron tényleg elkezdené és bebizonyítaná a kételkedőknek (többek között jelen sorok írójának is), hogy van annyi ebben a világban, hogy a Fox súlyos dollár százmilliókat szavazzon meg neki és a színészek jó időre elkötelezzék magukat emellett. Annyi bizonyos, hogy az előző részből szinte mindenki visszatér, még az is - ahogy Weaver nyilatkozata is bizonyítja - aki az örök vadászmezőkre távozott legutóbb így Stephen Lang is a főszerepet alakító Sam Worthington és Zoe Saldana mellett. Előbbire pedig ráférne egy kis siker, mivel az Avataron és A titánok harcán kívül anyagi sikert filmje nem igazán tudott felmutatni (habár legutóbb A fegyvertelen katona jól szerepelt az amerikai mozikban, de ott ő csak mellékszereplő volt).

Mivel jövőre Cameron szerint sem számíthatunk a sokat váratott második részre, így valószínűbb, hogy 2019-ben, tehát kereken 10 évvel az első rész után merülhetünk el ismét Pandora flórájában és faunájában, ami merész lesz, hiszen a Star Wars IX is akkortájt érkezik, ami az új trilógia záródarabja lesz. A kérdés az, hogy a 3D helyett a Világ Ura mit ránt elő a kalapjából, amivel emelheti a filmélményt, hiszen a plusz dimenziót - ahogy arra pont maga Cameron is kitért korábban - csúnyán kivéreztette Hollywood.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.