Hirdetés

Tovább csúszik az Avatar 2?

|

Sigourney Weaver lelombozó nyilatkozatot tett az Avatar folytatásával kapcsolatban. Egyre inkább az a gyanúnk, hogy James Cameron a következő generációnak készíti a filmet.

Hirdetés

Videojátékos hasonlattal élve azt is mondhatnánk, hogy az Avatar 2 a játékipar The Last Guardianje, amelyre éveket vártunk és néha hallatott magáról, de látszólag nem történt komoly előrehaladás. Ám ahogy az említett játék esetében, úgy talán egy csodának köszönhetően az Avatar 2-t is megkapjuk majd nagysokára és átalakítva, de még csak megtippelni sem tudjuk, hogy mikor következik be az a nap. 

Hirdetés

Áprilisban James Cameron bejelentette, hogy az eredetileg betervezett három helyett négy folytatást készít az Avatarhoz, ám ez azzal jár együtt, hogy a másodikra egészen 2018 decemberéig kell várnunk. Tekintve, hogy a forgatás kezdetéről egyetlen hír sem érkezett - és figyelembe véve a korábbi csúsztatásokat - kezdtünk benne kételkedni, hogy az Avatar 2 elkészül-e 2018, de már egyre biztosabb, hogy nem fog. A Dr. Grace Augustine-t alakító és a szerepbe visszatérő Sigourney Weaver a The Hollywood Reporternek nyilatkozott arról a Szólít a szörny című új filmje premierjén, hogy mit tud a projekt jelenlegi állásáról: 

Még nem kezdtük el [a forgatást], tehát nem tudom, hogy mennyire valós a dátum, de nagyon izgalmas lesz. A négy filmből három forgatókönyvét már olvastam és még fantasztikusabbak, mint az első.

Mielőtt az Avatar 2 2018 végére csúszott, Cameron a híresztelések szerint áprilisban szerette volna megkezdeni a forgatást Új-Zélandon, ám ezt követően talán áttették a rajtot 2017 áprilisára, nem tudni biztosan. Egyelőre semmi sem garantált a filmmel kapcsolatban, csak az, hogy tovább feszegeti majd a technológia határait és mindegyik a családról fog szólni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.