Hirdetés

Avatar - az első rész rosszfiúja visszatér az összes folytatásban

|

Meghalt, mégis túlélte. Az első Avatar film antagonistája, Stephen Lang ugyanúgy eljátssza majd a rosszfiú szerepét az elkövetkező négy Avatar folytatásban.

Hirdetés

2009 óta várjuk az Avatar univerzumának bővítését, de már majdnem tíz éve készülnek a folytatások, viszont a rendező, James Cameron szerint nem kell aggódni emiatt. Egy új interjúban elárulta, hogy Stephen Lang mindegyik Avatar filmben fel fog tűnni, és mindegyikben ő fogja alakítani a főhőseinkkel szemben álló gazembert.

Hirdetés

Az Empire interjújában így nyilatkozott:

Az Avatar folytatások érdekessége, hogy szinte ugyanazokról a figurákról szól. Vannak új szereplők, sok új helyszín és élőlény, szóval fogom a már jól ismert karaktereket és ismeretlen területekre rakom őket, és mozgatom őket ebben a nagy kalandban. De nem lesz egy rakás új szereplő minden alkalommal. Nem lesz új rosszfiú minden filmben, ami érdekes. Igen, ugyanaz a fickó. Ugyanaz a rohadék négy filmen keresztül. Jól végzi a dolgát, és egyre jobb lesz benne. Tudom, hogy Stephen Lang kiváló munkát fog végezni.

2020 decemberében érkezik az Avatar második része, amiben igencsak érdekes megoldást láthatunk, ahogy visszahozzák az első részben meghalt Stephen Lang karakterét.

Szerintetek hogyan magyarázzák meg a visszatérését? Túlélte? Klónozás? Kidobták a pokolból, olyan rosszarc volt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.