Hirdetés

Nyáron forgatják az Avatar folytatásokat (Frissítve)

|

Hivatalosan is bejelentette James Cameron, hogy mikortól kezdik el forgatni az Avatar folytatásait.

Hirdetés

Az Avatar 2009-ben szó szerint berobbant a mozikba és a fél világ megőrült érte. Sokáig nem volt egyértelmű, hogy lesz-e egyáltalán folytatás, aztán James Cameron elkezdett rajta dolgozni és végül az eredetileg tervezett trilógia öt részre duzzadt. Elég kalandos úton jutottunk el idáig, viszont a napokban végre bejelentették, hogy augusztusban nekiállnak forgatni.

Frissítés: A legújabb infók szerint augusztus 15-én kezdenek forgatni Kaliforniában, ráadásul az összes részt egyben. Hivatalos megerősítés ugyan még nem érkezett a pontos dátummal kapcsolatban (sem James Camerontól, sem a Foxtól), de a My Entertainment World megbízható forrásnak számít ilyen ügyben. 

Hirdetés

A forgatókönyvek készen vannak, a továbbiakban megegyeznek a színészekkel és kezdődhet is a motion-capture részek felvétele. Cameron így nyilatkozott a bejelentés után:

A helyzet az, hogy nem az Avatar második részére koncentrálok, hanem az Avatar 2., 3., 4. és 5. részére figyelek egyszerre, én így közelítem meg. Mindegyik egyformán fejlődött. Nemrég fejeztem be az ötödik rész forgatókönyvét. Most belekezdek az aktív felkészülésbe. Augusztusban a színészekkel fogok dolgozni a motion-capture segítségével, szóval teljesen be vagyok táblázva egészen odáig. Maximális fokozaton dolgozunk, minden meg van tervezve, szóval totálisan fel vagyunk készülve. Úgy érzem magam, mint akit kiengedtek a börtönből, mert az utóbbi két évemet az írói "barlangomban" töltöttem. Igazából élvezem az életet, nem szeretek írni, jelenleg azt se kívánom, hogy egy kutyáról kelljen írnom.

Az első rész színészei mind visszatérnek, vagyis: Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Sigourney Weaver. Természetesen a részeket James Cameron fogja rendezni, az írásban pedig még segítségére volt: Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman és Shane Salerno. Ha minden terv szerint halad, akkor az első folytatást 2018 decemberében nézhetjük, majd egyet-egyet 2020-ban, 2022-ben és 2023-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.