Hirdetés

Avatar kiállítás nyílik Budapesten

|

Ha szeretitek James Cameron páratlan művét, akkor ott a helyetek.

Hirdetés

James Cameron egyszerre dolgozik négy Avatar folytatáson is (2020, 2021, 2024 és 2025 decemberében érkezhetnek), szóval a jövőben sűrűn találkozhatunk majd a na'vikkal a mozikban, azonban aki addig sem szeretne várni, az most közelebbről is megismerkedhet Pandora csodáival. 

Hirdetés

A rendező korszakalkotó alkotásának látványos kiállítását, az Avatar: Discover Pandorát Európában először Magyarországon mutatják be. Az érdeklődők február 2-től, Budapesten, az Andrássy Élményközpontban (1061 Budapest VI., Andrássy út 39.) vehetnek részt az interaktív tárlaton, amely több, mint 1000 négyzetméteren mutatja be a film világának lélegzetelállító környezetét, lenyűgöző teremtményeit és különleges kultúráját. 

A kiállítás május 31-ig látogatható, a Facebook eseményen keresztül tudtok jegyet váltani rá. Ha esetleg még bizonytalanok lennétek a kiállítással kapcsolatban, hamarosan jelentkezünk egy élménybeszámolóval, amely segíthet dönteni. Ti el fogtok menni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.