Hirdetés

Ezek lesznek az Avatar folytatások címei?

|

Lehet, hogy kiszivárgott az Avatar 2, 3, 4 és 5 alcíme.

Hirdetés

A 20th Century Fox nagyon bízik James Cameronban és az Avatarban rejlő erőben, ugyanis több folytatást is pénzelt. Ennyi film büdzséje nem olcsó, ezért különösen fontos, hogy jól teljesítsenek a pénztáraknál, a kudarc nem opció, hiszen ha nem teljesít jól a második és harmadik felvonás, akkor a negyediket és ötödiket elkaszálják. Bármennyire is tűnik triviálisnak, a film címének is nagy szerepe van a marketingben, így minden bizonnyal a producerek foggal-körömmel ragaszkodnak az Avatar brandhez. Ezt támasztja alá egy új pletyka is. 

Hirdetés

A BBC News megbízható forrásokra hivatkozva állítja azt, hogy ismeri az Avatar folytatások alcímeit és természetesen meg is osztották őket velünk. Ezek alapján a második, 2020 decemberére tervezett részre az Avatar: The Way of Water néven hivatkoznak majd, amely cseppet sem tűnik meglepőnek, elvégre számos hír érkezett róla, hogy Cameron nagy hangsúlyt szeretne fordítani a folytatásban Pandora vízi élővilágának. A harmadik film az Avatar: The Seed Bearer lehet, ami 2021 decemberében mutatkozhat be, az a bizonyos mag pedig több értelmezést is takarhat, így felesleges találgatnunk. 

A negyedik az Avatar: The Tulkun Rider címre hallgat, amely egy hosszabb szünet után, 2024 decemberében folytathatja a Na'vik történetét (siker esetén, ugyebár), méghozzá az említett rejtélyes Tulkun lovassal. Talán lesz nagyobb dög a toruk maktonál is? Meglehet. De akármit is jelentsen ez, az ötödikben, az Avatar: The Quest for Eywa sztorijában lezárul a franchise, amely minden bizonnyal a na'vik istenére, Eywára fókuszál majd valamilyen formában. Ha minden jól megy, 2025 decemberében kiderül. Ti várjátok a folytatásokat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.