Hirdetés

Bekékültünk a gyönyörtől - ilyen volt az Avatar kiállítás

|

Bebarangoltuk az Európában először Budapesten megrendezett Avatar kiállítást és most beszámolunk nektek az élményeinkről.

Hirdetés

Na'vik Pesten! Ezzel a szlogennel is hirdethetnék az Oktogon közelében lévő Andrássy Központban megnyílt kiállítást, amelynek Avatar: Discover Pandora a becses neve. Nem is nagyon húzzák csőbe a látogatókat ezzel az alcímmel, hiszen számos vizuális- és hangeffekt, valamint gyönyörű kiállítási tárgyak gondoskodnak arról, hogy úgy érezzük, mintha a Pandora bolygón lépkednénk. A kiállításon nem csupán a szemeinket legeltethetjük, hanem tanulhatunk is a James Cameron által megálmodott világról, hiszen rengeteg - sok esetben interaktív - panel áll a rendelkezésünkre ehhez.

Hirdetés

Ha egy bekezdésnyi jó szó kevés lenne ahhoz, hogy meggyőzzön titeket arról, hogy érdemes ellátogatnotok ide, akkor a tárlaton készített videónk biztosan segíteni fog a döntésben. Egyrészt ízelítőt nyújtunk abból, hogy mire számíthat az, aki jegyet vált az Avatar kiállításra, másrészt ki is beszéljük saját tapasztalatainkat és felsorolunk néhány prót és kontrát.

Az anyagot a Puliwood és a B&D Media közösen állította össze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.