Hirdetés

Tom Vaughan-Lawlor egy gonosz szerepben erősíti a Végtelen háború stábját

|

Thanos egyik gyermekét fogja alakítani, akinek még a Föld legfőbb varázslója sem jelent akadályt.

Hirdetés

Tom Vaughan-Lawlor főszerepet alakított a "Love/Hate" című televíziós sorozatban, illetve kisebb-nagyobb jelenései voltak a "Jane Austen magánélete" és a "Beépülve - Az Escobar-ügy" című filmekben. A színész most maga árulta el a Dublin Live-nak adott interjújában, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború egyik fontos ellenséges karakterét fogja életre kelteni: Ő lesz a Fekete Rend Ebony Maw néven ismert tagja, aki a képregényekkel ellentétben itt három társával együtt Thanos (Josh Brolin) gyermeke.

Hirdetés

"Benne vagyok a filmben. Az enyém is egy olyan helyzet, hogy amikor elkezdek mondani valamit ezzel kapcsolatban, akkor csak remélni merem, hogy a mondandóm végére megmarad az állásom. Számos dokumentumot kellett aláírnom, és ha az emberek kérdeznek, akkor az általános és unalmas 'Nem árulhatok el sokat' választ kell adnom, de tényleg elképesztő és csodálatos dolog, hogy a részese lehetek ennek."

A rajongóknak múlt hónapban lehetőségük volt szemügyre venni a Fekete Rend tagjait lenyűgöző szobrok és plakátok formájában. A társaság Ebony Maw mellett magába foglalja Corvus Glaive, Proxima Midnight és Cull Obsidian karaktereit - utóbbit Black Dwarf néven ismerhetik többen. Vaughan-Lawlor néhány héttel ezelőtt Benedict Cumberbatch karakterével forgatott egy harcjelenetet, ahol előbbi tetőtől talpig testmozgás-rögzítő felszerelést viselt, mi pedig forgatási lesifotók formájában vethettünk rá pillantást.

A forrásanyagban Maw Thanos stratégája, akit az Őrült Titán Doctor Strange ellen küldött a Földre, mielőtt ő maga megtámadta volna a bolygót. Akkora ereje van, hogy még a legfőbb varázsló elméje felett is sikerült átvennie az irányítást, arra kényszerítve őt, hogy kettős ügynök legyen a Fekete Rend számára. Ahogyan azt előbb olvashattátok, nagy eséllyel a Végtelen háborúban is valami hasonlóra fog sor kerülni, de az Agamotto szemében rejlő Végtelen Követ szinte biztosan Maw fogja megszerezni.

Az első kedvcsinálótól talán már csak hetek választanak el minket, maga a várva várt produkció pedig 2018. április 26-án debütál hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.