Hirdetés

Kiderült, hogy miért nem láttuk még a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét

|

A Bosszúállók 3 egyik rendezője mesélt arról, hogy mikorra várható az első előzetes.

Hirdetés

Ugyan az arra szerencsések már 2 helyen is láthatták a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háború első kedvcsinálóját (először a D23 Expón, majd a múlt héten lezajlott Comic-Conon), sajnos az internetre csak egy kamerás verzió került fel. És bár sokan bíztak benne, hogy ennek hatására a Marvel beadja a derekát és hivatalosan is közzé teszik az előzetest, ez nem következett be.

Hirdetés

Éppen ezért nemrég nekiszegezték a kérdést Joe Russónak, a film egyik rendezőjének, hogy mikor is tekintheti meg mindenki a felvételt, aki ezt válaszolta:

Annyit mondhatok, hogy az előzetes akkor lesz publikálva, amikor annak eljön a megfelelő ideje. Jelenleg is teljes erővel a felvételeken dolgozunk, hiszen soha nem látott mennyiségű vizuális effekt lesz a filmben, és vannak olyan jelenetek a Comic-Conon levetített előzetesben, amiket kifejezetten az ottani közönség számára készítettünk. Éppen ezért biztosnak kell lennünk abban, hogy amikor hivatalosan is közzé tesszük a trailert, az mindenki számára működjön.

A film 2018. április 26-án debütál idehaza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.