Hirdetés

Comic-Con 2017 - kiszivárgott a Bosszúállók: Végtelen Háború előzetese

|

Végül nem maradtunk Thanos nélkül sem.

Hirdetés

Sok-sok izgalmas hírrel szolgált a Marvel Studios ma éjjel lezajlott Comic-Con panelja. A középpontban természetesen a közelgő Thor: Ragnarök és a Fekete Párduc mozik álltak, de ezek mellett olvashattunk például a Marvel Kapitányról vagy a Hangya folytatásáról is. A rajongók legnagyobb bánatára a Bosszúállók: Végtelen Háború közel sem kapott olyan figyelmet, mint azt hittük volna, ám a jelenlévők így is láthatták azt a kedvcsinálót, amit egy héttel ezelőtt a D23 Expón vetítettek le - bár a stúdió nem szánt meg minket online verzióval ezúttal sem, de az ízelítő illegális módon napvilágot látott.

Hirdetés

A képminőség jó, az viszont egy kicsit frusztráló lehet, hogy csak az események felét látjuk a felvételen. Ennek ellenére a hang is kristálytiszta és a legtöbb pillanat viszonylag jól kivehető, különösen, ha olvastátok a múlthéten közzétett részletes leírásunkat. A közönség reakciója szintén sokat tesz hozzá az élményhez - valószínűleg a Bosszúállók nem különösen értékelnék azt az üdvrivalgást, ami Thanos megjelenésekor hallható a teremben.

Mivel nem valószínű, hogy a kiszivárgás ellenére a Marvel a közeljövőben publikálná a film első előzetesét, ezért egyelőre be kell érjük ezzel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.