Hirdetés

Avengers: Infinity War - elrajtolt a forgatás, van videónk is róla!

|

Nemrég elkezdődött az Avengers: Infinity War forgatása Joe és Anthony Russo irányításával, a Marvel pedig egy videóval is készült a nagy eseményre, amely a kulisszák mögé enged bepillantást nyerni. például Vasembert, Pókembert és Űrlordot mutatja együtt.

Hirdetés

A Marvel kiadott egy vadonatúj videót, amelyek azt mutatja be, hogyan folytatódik a Filmes Univerzumának Harmadik Fázisa. Az Avengers: Infinity War kamerái már január óta forognak és a Bosszúállók, valamint a Galaxis őrzői is képviseltetik magukat a felvételeken. 

Hirdetés

Az alábbi videóban megszólal a szereplők közül Robert Downey Jr. (Tony Stark/Vasember), Tom Holland (Peter Parker/Pókember) és Chris Pratt (Peter Quill/Űrlord) is, míg a készítőktől a Marvel Studios feje, Kevin Feige mellett beszél a részletekről a rendezőpáros, Joe és Anthony Russo, valamint az írópáros, Christopher Markus és Stephen McFeely. A produkció munkálatainak elrajtolását megünnepelendő felvételek legfőbb kérdése azonban maga Thanos, hiszen ő lesz most a rosszfiú, akinek a legyűrűséhez az összes hős kelleni fog (természetesen Doctor Strange is, noha Cumberbatch nem szerepel a videóban): 

Az Avengers: Infinity War  2018. május 3-án kerül világszerte a mozikba a Marvel eddigi legambiciózusabb projektjeként, addig azonban még hátravan A galaxis őrzői vol. 2. (2017. május 4.), a Pókember: Hazatérés (2017. július 7.), a Thor. Ragnarok (2017. november 3.) és a Fekete Párduc (2018. február 16.) is. 
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.