Hirdetés

Váratlan szuperhős felállásokra lehet a Végtelen Háborúban számítani

|

A Marvel Studios elnöke újabb információkat csepegtetett a két közelgő Bosszúállók kapcsán, amelyek csak még jobban erősítik a várakozást.

Hirdetés

Ahogy a Marvel tovább bővíti filmes univerzumának hőseit, úgy nő a potenciális szereplők sora is a következő két Bosszúállók mozifilmbe, amelyek a hosszasan felvezett Végtelen Háború képregény alapjaiból fognak meríteni. Joe és Anthony Russo rendezőpáros elmondása szerint mindenkit számításba vesznek Vasembertől kezdve a legkevésbé emlékezetes mellékszereplőkig, így minden bizonnyal elég grandiózus adaptációkra lehet számítani. 

Hirdetés

Mivel nagyon közel vagyunk a forgatásokhoz (elvileg jövő év elején kezdődik meg mindkét Bosszúállók párhuzamos forgatása), az újdonsült információk és szép lassan csepegnek a Marvel Studios eddigi legnagyobb projektjeit illetően. A sorozatos karakterek helyzete még mindig nem tisztázott, de hallani róluk bőven, többek között Evangeline Lilly Darazsa és Chris Pratt Űrlordja fontos szerephez juthatnak, Doctor Strange-ről nem is beszélve, aki állítólag egyesíteni fogja a széthullott Bosszúállókat.  Ezek mellé Kevin Feige, a stúdió elnöke is elárult egy-két apró információt, például érdekes team-up felállásokról: 

"Megannyi lehetőségünk van," mondta Feige a Vulture-nak, "de én Doctor Strange és Tony Stark találkozását várom leginkább maguk a karakterek és az őket életre keltő színészek miatt egyaránt." Feige töprengett egy kicsit, hogy rajtuk kívül milyen karakterek fognak közös jelenetekben szerepelni, mire így szólt: "Különösen a Végtelen Háború és az azt követő film után lesz néhány... váratlan team-up felállás." 

Egy valamit viszont nem tudott Feige megerősíteni: Cate Blanchett jelenlétét. Mint tudjuk, az Oscar-díjas színésznő Hela-t, a halál istennőjét fogja eljátszani a közelgő Thor: Ragnarokban, néhány pletyka szerint pedig egyben ő fogja helyettesíteni Halál női megtestesülését és Thanos nagy szerelmét, aki fontos szerepet játszott a Végtelen Háborúban. A Marvel Studios elnök csak utalt rá, hogy talán más motivációk fogják vezérelni az őrült titánt, mint a klasszikus képregényekben: 

"Bármi lehetséges. A képregényekből szerzett tudás lehet meghatározó, de félrevezető is. Szóval majd meglátjátok." Feige még mindig le van nyűgözve Blanchett alakításától Thor következő installációjában: "Izgatott lennék a helyetekben. Fogalmazzunk úgy, hogy leforgattuk a jeleneteit, de még nem tettünk rá semmilyen effektet. Még ezek nélkül is - és pöttyökről beszélek a ruháján egy zöld háttér előtt - nagyon csodálatos." 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi ("Hétköznapi vámpírok") rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével. A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018 májusában, az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 pedig 2019 májusában fog kasszákat robbantani Joe és Anthony Russo rendezésében. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.