Hirdetés

A gyerekek is visszatérnek az Az folytatásában

|

A rendező új részleteket árult el a kasszasiker második felvonásával kapcsolatban.

Hirdetés

Habár még nem teljesen hivatalos, hogy Stephen King klasszikusának legújabb remake-je a kultikus könyv második fejezetét is elmesélheti, az Az bevételeit elnézve szemernyi kétség sincs afelől, hogy elkészül a folytatás. A rendező, Andy Muschietti megosztott pár információt a második felvonással kapcsolatban, amik közvetett módon spoilereket tartalmaznak az Az egyes részeit illetően, szóval csak saját felelősséggel tovább olvasni!

Hirdetés

Azt már a horror megjelenése előtt is tudtuk, hogy eredendően két részesre tervezték Pennywise bohóckodását, aminek során a már megismert fiatal srácok térnének vissza, immáron felnőttként. Az viszont új információ, hogy maguk a színészpalánták is szerepet kapnak a folytatásban, ugyanis fiatal énjeik fontos szerephez jutnak különböző visszatekintések révén.

A második filmben az idővonalak közti párbeszéd fontos szerephez fog jutni. Amikor a felnőttekről mesélünk, akkor rendre visszatérünk a '80-as évekbe, hogy a gyerekek múltja is segítse a történet további elmesélését. 

Barbara Muschietti, a film producere elárulta, hogy minél előbb rá kellene bólintania a stúdiónak a folytatásra, mivel a fiatal színészek előtt még sok munka áll, ám ebben a korban rendkívül gyorsan változnak a srácok, szóval sietős a dolog. A könyvekben a csapat minden tagja elköltözött Derry kisvárosából, kivéve Mike-ot, akit Chosen Jacobs alakított az adaptációban. Andy Muschietti azonban elmondta, hogy Mike felnőtt énje nagyban eltér majd az Azban megismert fiútól.

Az ötletem Mike-ot illetően kicsit sötétebb, mint amit a könyvekben olvashattunk. Azt akarom, hogy ő legyen az, aki újra összetoborozza a csapatot, viszont a döntése, miszerint Derryben maradt, nagyban rányomta a bélyegét az életére. Egész konkrétan drogfüggő lett. Egy könyvtáros drogfüggő. A második rész kezdetén a férfi egy totális roncs lesz. Több titokzatosságot akarok csempészni abba a 30 évnyi múltjába, amit nem fogunk meglátogatni. Nem pusztán csak azzal töltötte az idejét, hogy mindent felkutatott Pennywise-ról, de rá hárul majd a feladata, hogy rájöjjön, hogyan győzzék le a félelmetes bohócot: véglegesen. Úgy véli, hogy az egyetlen mód erre, ha a drogok hatása által megnyitja elméjét. 

Muschiettiék tehát egyértelműsítették, hogy hatalmas szerep jut majd újfent a gyerekszínészeknek, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy képes lesz-e majd megközelíteni a folytatás az Az óriási sikerét. Már ha tényleg elkészül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.