Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik az AZ folytatása

|

Lehullt a lepel a 2. rész bemutató időpontjáról.

Hirdetés

Tovább folytatja nagy menetelését a nemrég bemutatott Stephen King klasszikusának legújabb adaptációja, az AZ. A rengeteg pozitív kritikai visszhangnak és a maximumra járatott marketingnek köszönhetően ugyanis a pénztárakat valósággal felrobbantotta a mindössze 35 millió dollárból készült film. Rengeteg szeptemberi és R-besorolású rekordot megdöntve a film már 480 millió dollárt gyűjtött be világszinten, ezért aztán nem túl meglepő, hogy a Warner már le is foglalt egy dátumot a második rész számára, amiről most a The Hollywood Reporter rántotta le a leplet.

Hirdetés

Mint kiderült, a stúdió 2019. szeptember 6-ra, szinte napra pontosan két évvel az első rész premierje utánra tűzte ki az AZ 2 premierjét, mely időpontban jelenleg még nincs kihívója, de elnézve a film jelenleg elsöprő sikerét, biztosak lehetünk benne, hogy egyik stúdió sem fogja majd felvenni vele a versenyt, és inkább meghagyják azt a hétvégét Pennywise-nak.

Addig is, tekintsétek meg az alábbi 2 képet, melyeket Mike Anderson művész készített, akit megihletett a címszereplő, és elkészítette a bohóc anime verzióját, mely mondanunk sem kell, hátborzongatóan jóra sikeredett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.